четвер, 17 липня 2014 р.

Ми небайдужі. Перший звіт.

Шановні друзі!
Нарешті прийшов час першого звіту про нашу волонтерську роботу.

Особливість нашої волонтерської групи полягає в тому, що ми ніде публічно себе не визначали, не відкривали благодійні рахунки і не зверталися до всіх громадян за допомогою.

Наша група сформувалася стихійно, шляхом послідовного долучення друзів і знайомих до цієї справи, в результаті чого утворився ланцюг небайдужих людей, багато з яких не знайомі один з одним безпосередньо.

Тож, дозвольте мені з великим задоволенням перелічити прізвища тих киян та їх сімей, що стали фінансовими донорами нашої волонтерської роботи (в порядку абетки):

Бойко, Бондаренко, Галецькі, Гриненко, Волинські, Денисенко, Івасік, Кошовські, Кузьменко, Каледіни, Лабуренко, Охрименко, Пасічник, Подолян, Правік, Прокопенко, Скорик, Шнайдер, Якуб і патріот зі Львова, який побажав залишитися невідомим.

Завдяки небайдужості цих людей нам вдалося зібрати 36500 гривень на покупку необхідних речей для адресних потреб українських бійців на фронті.

Я не маю права дякувати всім вам за ці пожертви, адже гроші призначені не мені. Нехай найкращою подякою для всіх нас буде усвідомлення того, що наші скромні зусилля, бодай на маленький крок, але таки наблизять нашу перемогу.

Окремо дозвольте висловити подяку від нашої групи людям, без яких ми б не вирішили чимало організаційних проблем, не отримали б суттєвих знижок на закуплене нами обладнання, не виготовили б наклейки “Від киян з подякою”, не доставили обладнання на фронт. А саме:

Галецькій Ірині, Галецькому Валентину, Гриненко Наталії, Данилюку Олександру, Денисенко Гелені, Любутіну Сергію, Собко Ігорю, Усенко Віталію та колективу ПАО “Квазар”

Тепер, власне, звіт. Зібрані кошти були витрачені на:

1. Рація Baofeng UV-5R (32 шт) 23232,00
2. Гарнітура для рації (32 шт) 3098,00
3. Сонячна батарея KV165/24M (4 шт) 4024,00
4. Контролер заряду АСМ30272-30А (1 шт) 960,00
5. Прапор України 1200х800 (21 шт) 428,00
6. Доставка прапорів з Івано-Франківська 22,00
Загалом витрачено 31764,00
Залишок 4736,00

Залишок грошей ми відклали на придбання 5-х кевларових касок та 7-ми бронежилетів, які ми очікуємо з дня на день. Сподіваємося, що зможемо викупити ці засоби захисту, адже потенційно до нашого колективу найближчим часом мають приєднатися ще декілька донорів.

В світлинах ви знайдете первинні документи і вигляд нашого обладнання перед відправкою на фронт. В наступних звітах ми звітуватимемо про безпосередню передачу обладнання українським бійцям.

Слава Україні!


Накладна на рації та гарнітури

Накладна на прапори

Чек на сонячні панелі та контролер

Сонячні панелі, контролер та прапори

Контролер заряду сонячних батарей

Рації з гарнітурами

Комплектація однієї рації






Немає коментарів: