середа, 17 вересня 2014 р.

Ми небайдужі. Звіт шостий.

Шановні друзі!

Із задоволенням повідомляю, що наша діяльність не припиняється. До наших вельмишановних активістів, які вже зробили посильні внески в нашу перемогу (деякі й неодноразово):

Алєксєєв, Антонова,  Бернадські, Бастричкіна, Бершак, Бойко, Бондаренко, Галецькі, Гриненко, Волинська, Волинські, Гайдук-Мельгунова, Глушаченко, Гузій, Денисенко, Денисенко, Д'яченко, Івасік, Кошовські, Кузьменко, Каледіни, Лабуренко, Левченко, Малишенко, Мельгунова, Неделін, Охрименко, Пасічник, Петрова, Подолян, Правік, Прокопенко, Садовська, Скорик, Собко, Соляник Терещук, Фареній,Чумак, Шнайдер, Штеменко, Щербатюк, Якуб, а також: три патріоти зі Львова, Києва, та Луганська, група патріотів з Конотопу, група ШЕП з Німеччини та харківська група "Громадська варта"

із власним фінансовим внеском приєдналися громадяни Гриненко, Хауха та група київських вчителів, а громадяни Калєдіна, Пасічник та Якуб зробили щедрі внески вдруге.

Таким чином цього разу набралося 23100 гривень - цілком достатньо для чергової допомоги нашим бійцям. А з початку нашої роботи це вже 183444 -та гривня, яку ми ефективно перетворили в матеріальну допомогу українській армії та Національній гвардії.

Тож ваші гроші були витрачені на придбання наступних речей:

1. 24 рацій Boofeng UV-5R21600,00
2. 24 гарнітури для радіостанцій2400,00
3. 2 Приціли нічного бачення з кріпленням17000,00
4. Сітка маскувальна 3х6 м б/у0,00
5. Відправка рацій та прицілів автобусом200,00


Загалом витрачено41200,00
Залишок від останньої закупки17446,46
Надходження грошей п'ятої хвилі 23100,00
Залишок-653,54

Об'єктами нашої допомоги цього разу стали:
- 92-га механізована бригада
- 80-та львівська десантна бригада
- добровольчий батальйон "ОУН"

Не можу не відмітити активну діяльність деяких наших волонтерів поза меж нашої команди, в порядку приватної ініціативи.

Так, наш волонтер Сергій Шнайдер, який майже щомісяця відвідує США, щоразу повертається звідти із дорогими гемолітичними бинтами Celox, які він закуповує власним рахунком і передає в самі гарячі точки АТО.

А Наталія Гриненко, наша невгамовна активістка, не без пригод самотужки перегнала з Німеччини авто, що було надане німецькими волонтерами. Саме завдяки Наталії цей Opel Frontera вже працює на наших бійців (фото є в додатку).      

Додані світлини як завжди демонструють первинні документи на витрати, закуплений товар та факт передачі його українським бійцям.

Слава Україні!








Немає коментарів: