четвер, 18 вересня 2014 р.

Запрошую волонтерів на конференцію

Шановні волонтери та громадські активісти!

Дозвольте запросити вас на форум "Ми небайдужі", що відбудеться 3 жовтня, з 14:00 до 17:00, в рамках проведення  виставки "Риболовля. Полювання. Туризм" в Конференц-залі Міжнародного Виставкового Центра за адресою Броварський проспект 15.

Мета форуму - надати можливість волонтерам, виробникам та постачальникам товарів, представникам влади, польовим командирам та іншим небайдужим структурам та активістам обговорити поточні задачі забезпечення українських бійців в безпосередньому спілкуванні.

Форум відбудеться у форматі доповідей, презентацій, відкритих дискусій, висловлення зауважень та пропозицій. Передбачається розгляд наступних питань:
- найактуальніші потреби фронту,
- придбання волонтерських товарів за мінімальними цінами,  
- передача волонтерських товарів в зону бойових дій,
- юридичні аспекти волонтерської діяльності в українському законодавчому полі,
- презентація деяких нових товарів, що потребує фронт,
- можливості волонтерських виробництв товарів воєнного призначення,
- організація волонтерських таборів з військової підготовки добровольців.     

На виставці будуть представлені товари, які вкрай потрібні нашим бійцям - намети, одяг, рації, тепловізори, далекоміри, сонячні батареї, газові пальники, оптика, навігатори, та багато-багато іншого. Ті виробники та постачальники, які здатні забезпечити пільгові умови постачання товарів для волонтерів, на виставці будуть представлені в зоні "Волонтерський магазин", який працюватиме все дні проведення виставки, з 2 по 5 жовтня.

Відвідування виставки та участь у конференції "Ми небайдужі" для волонтерів безкоштовне.

Оскільки кількість місць в конференц-залі обмеженою, просимо заздалегідь зареєструвати перелік осіб, бажаючих прийняти участь в конференції, як в якості слухачів, так і в якості доповідачів. В процесі реєстрації просимо зазначити також інші теми доповідей, що вас цікавлять насамперед. Реєстраційну форму можна заповнити за цим посиланням: http://fishexpo.com.ua/index/mi_nebajduzhi_quot/0-13


Координатори:
Денисенко Олександр – (068) -345-01-01
Свєшнікова Ірина – (093) – 361-53-84
e-mail: den@d2.ua

Немає коментарів: